Büyükşehir Potada ’Namağlup’ Unvanını Sürdürüyor

Büyükşehir Potada ’Namağlup’ Unvanını Sürdürüyor
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basbetbol Takımı, Ceylanpınar Engelliler Basketbol Takımı'nı...

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basbetbol Takımı, Ceylanpınar Engelliler Basketbol Takımı'nı 75-51'lik skor ile mağlup ederek ligdeki namağlup unvanını sürdürdü.

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi 7. haftasında Ceylanpınar Belediyesi ile karşı karşıya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi potadan yine galip ayrıldı. Yenice Spor Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi rakibi Ceylanpınar Belediyesi karşısında üstün bir performans sergiledi. Şanlıurfa ekibi mücadelede ilk yarıyı 42-25 ile önde tamamladı. Rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi maçtan 75-51 galip ayrıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 7'de 7 yaparak 14 puanla ligdeki namağlup unvanını ve liderliğini sürdürdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım, ligde emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Şanlıurfa Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı olarak ligdeki namağlup unvanımızı koruyoruz. Her hafta ayrı bir heyecanla sahaya çıkıyoruz ve alınan galibiyetle ligdeki liderlik konumumuzu sürdürüyoruz. Lig çok heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Bugün şehrimizin bir başka takımı olan Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı'nı yendik. Bizlere her zaman destek veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, karşılaşma sonrası soyunma odasına geçerek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Büyükşehir Potada ’Namağlup’ Unvanını Sürdürüyor

Büyükşehir Potada ’Namağlup’ Unvanını Sürdürüyor

Büyükşehir Potada ’Namağlup’ Unvanını Sürdürüyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.