Ahu Tuğba, Adnan Oktar'la 29 Yıl Önce Çekilmiş Fotoğrafın Hikayesini Anlattı

Ahu Tuğba, Adnan Oktar'la 29 Yıl Önce Çekilmiş Fotoğrafın Hikayesini Anlattı
Şarkıcı Onur Akay da yeniden dolaşıma sokulan bu fotoğraf üzerinden Ahu Tuğba'ya 29 yıl önce çekilen o fotoğrafın hikayesini sordu.

Şarkıcı Onur Akay da yeniden dolaşıma sokulan bu fotoğraf üzerinden Ahu Tuğba'ya 29 yıl önce çekilen o fotoğrafın hikayesini sordu. Ahu Tuğba, tutuklanan Adnan Oktar'la yıllar önce çekildiği fotoğrafı ve fotoğrafın nerede, niçin çekildiğini anlattı.

"SENİN İÇİN CEHENNEMDE YANACAK DİYEN HOCA VAR DEDİLER"

Akay'a röportaj veren Tuğba fotoğrafın çekildiğini günü ve sonrasını şu sözlerle anlattı: Ben o gün Eyüp Sultan'daydım. Erol Simavi beni Hürriyet Gazetesi'ne çağırdı. "Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var" dediler. Sana, "Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel" deseler gitmez misin?

"HOCA İÇERİDE BAŞÖRTÜ TAKIP İÇERİ GEÇ"

Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, "Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir" dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, "Hoca yanda" dedi. Bende, "Ne hocası?" dedim. "Başörtünü tak, yan odaya geç" dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum.

"SENİN ANNEN KEDİCİK OLAMAZ, ANNEN ASLAN"

Adnan Oktar, 32 yıl önceki kediciği" yorumunu yapanlar olmuş… Ben kimsenin kediciği olmam. O gün gördüğümde fotoğraf çektiler ve sonra bir kere bile görmedim. Savaş Kalafat Anjelik'e, "Annen kedicik medicik olamaz, senin annen aslan" demiş.

Savaş Kalafat girdi ve fotoğraf çekti. Ben ve Adnan Oktar Haftasonu Gazetesi'ne kapak olduk. Bu kapaktan sonra Adnan Hoca dedikleri adamı içeri aldılar."

Kediciklerin Sağlıklı İfadelerinin Alınması İçin Lityum Hapından Arınmaları BeklenmişKediciklerin Sağlıklı İfadelerinin Alınması İçin Lityum Hapından Arınmaları Beklenmiş Adnan Oktar'ın Nezarethanede Çekilen Fotoğrafı Ortaya ÇıktıAdnan Oktar'ın Nezarethanede Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı Eski Kedicik: Adnan Oktar, Örgüte Para Gelmesi İçin Ailelerin Ölümünü BeklerdiEski Kedicik: Adnan Oktar, Örgüte Para Gelmesi İçin Ailelerin Ölümünü Beklerdi "Hayatımda Adnan Oktar'ı Hiç Görmedim" Diyen Ece Erken'in, Oktar'ın Kanalına Röportaj Verdiği Ortaya Çıktı Adnan Oktar Silivri Cezaevine Sevk EdildiAdnan Oktar Silivri Cezaevine Sevk Edildi Adnan Oktar Cezaevine Girmeden Önce Son Kez GörüntülendiAdnan Oktar Cezaevine Girmeden Önce Son Kez Görüntülendi Şener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nu Adnan Oktar EvlendirmişŞener Şen'in Yeğeni Aslı Süme Efeoğlu'nu Adnan Oktar Evlendirmiş Çılgın Sedat, Adnan Oktar'la İlişiği Geçmişe Dayanıyor Haberlerine Meydan Okudu: Kanıtlanırsa Ülkeyi Terk EderimÇılgın Sedat, Adnan Oktar'la İlişiği Geçmişe Dayanıyor Haberlerine Meydan Okudu: Kanıtlanırsa Ülkeyi Terk Ederim İlk İfadesini Veren Adnan Oktar: Atatürkçü, Milliyetçi ve Suçsuzumİlk İfadesini Veren Adnan Oktar: Atatürkçü, Milliyetçi ve Suçsuzum Adnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu SöylediAdnan Oktar İfadesinde Aylık Gelirinin 3 Bin 500 TL Olduğunu Söyledi Mahkemeye Sevk Edilen Adnan Oktar TutuklandıMahkemeye Sevk Edilen Adnan Oktar Tutuklandı Süslü Hallleriyle Tanınan Kedicikler Adliye Koridorlarında GörüntülendiSüslü Hallleriyle Tanınan Kedicikler Adliye Koridorlarında Görüntülendi Annesi Yüzünden Adnan Oktar'ın Tuzağına Düşen 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaşadıklarını AnlattıAnnesi Yüzünden Adnan Oktar'ın Tuzağına Düşen 15 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaşadıklarını Anlattı Adnan Oktar'ın Kandilli'deki Villasının İçi GörüntülendiAdnan Oktar'ın Kandilli'deki Villasının İçi Görüntülendi Adnan Oktar Grubundaki Bazı Kişiler İtirafçı OlduAdnan Oktar Grubundaki Bazı Kişiler İtirafçı Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.