Spor Fuarındaki Arnavutköy Belediyesi Standına Yoğun İlgi

Spor Fuarındaki Arnavutköy Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Arnavutköy Belediyesi, 39'uncu Avrasya Maratonu kapsamında Yenikapı etkinlik alanındaki Maraton ve Spor Fuarına stant açarak, ilçedeki spor faaliyetlerini...

Arnavutköy Belediyesi, 39'uncu Avrasya Maratonu kapsamında Yenikapı etkinlik alanındaki Maraton ve Spor Fuarına stant açarak, ilçedeki spor faaliyetlerini ve aldıkları dereceleri tanıttı. Çok sayıda vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği stantta, ziyaretçilere el kitapçıkları verilerek bilgilendirme yapıldı.

Spora ve sporcuya önem veren Arnavutköy Belediyesi , 39'uncu Avrasya Maratonu kapsamında Yenikapı etkinlik alanındaki Maraton ve Spor Fuarına stant açarak, ilçedeki spor faaliyetlerini ve aldıkları dereceleri tanıttı. Diğer sportif stantların arasında yoğun ilgiyle takip edilen Arnavutköy Belediyesi standı, ziyaretçilerin akınına uğradı. Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Baran da standa gelen sporseverlere ilçedeki spor faaliyetlerine yönelik bilgiler aktardı.

"Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü olarak birçok başarılarımız var"

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirten Arnavutköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgut Baran, "Sporla alakalı olarak yapılan bir fuardayız. Bizler de, Arnavutköy Belediyesi olarak fuara iştirak edelim dedik. Biliyorsunuz, Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü olarak birçok başarılarımız var. Yaklaşık 2 bine yakın lisanslı sporcumuz Arnavutköy Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde, 14 branşta spor yapıyor. Dünya başarılarımız var. Avrupa başarılarımız var, Türkiye başarılarımız var. Bu fuara katılarak hem bunları sergileyelim dedik, hem de gençlerimizi spora teşvik için yapılan bu fuarda yer alalım dedik. Bu vesileyle buraya geldik. Pazar gününe kadar inşallah bu spor fuarımız açık, biz de standımızda Arnavutköy'deki spor faaliyetlerini ve başarılarını anlatacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.