Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci: 30 Ilçeden 5'ini Mhp'ye Bırakacağız

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeybekci: 30 Ilçeden 5'ini Mhp'ye Bırakacağız
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ilçe adaylarının tanıtılacağı tören öncesi konuştu.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ilçe adaylarının tanıtılacağı tören öncesi konuştu. Zeybekçi "30 ilçeden 25'inde biz aday göstereceğiz, 5'ini MHP'ye bırakacağız" dedi.

"3 SAATLİK TOPLANTI YAPTIK"

"Öncelikle bugünkü törenimizin hayırlı olmasını diliyorum. Hassas bir süreç yaşandı. Bilimsel tüm yöntemler uygulandı. Teşkilatımız eğilimine bakıldı. Bütün bu sürecin ardından partimize taşındı. En son olarak Cumhurbaşkanımızla 3 saatlik görüşmenin ardından karar verildi. Yüzde 100 doğru mudur, değildir. belki ama en iyisini yapmaya çalıştık."

6 KADIN ADAY OLACAK

"Şimdi gerek Denizlideki Başkanlığım döneminde ve Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanlığımda kadınları hep öne taşımaya çalıştık. Kadınlarımıza fırsat tanındığında, bu işleri en az erkekler kadar iyi yapabileceğine inanıyorum. Bu nedenle 30'da 6 kadın adayımızla yola başlıyoruz."

"İZMİR'İN ALTYAPI SORUNU VAR"

"İzmir'in bu istismar edilmişliğine inanmasaydım bu yola çıkmazdım. İzmir'in altyapı sorunu var. Su kanalizasyon, trafik, raylı sistemler gibi bir çok alanda İzmir'in elden geçirilmesi gerekiyor."

MHP İLE İTTİFAK

"30 ilçeden 25'inde biz aday göstereceğiz, 5'ini MHP'ye bırakacağız. Bu sayıların önemi yok. Bu sayılar bir şey ifade etmiyor. Burada önemli olan Cumhur İttifakı ve İzmir. Güçlü işbirliğimiz devam edecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.