AK Parti MYK ardından Ömer Çelik'ten kritik açıklamalar

AK Parti MYK ardından Ömer Çelik'ten kritik açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan MYK toplantısı sonrasında açıklama yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul seçimlerine ilişkin, “İstanbul halkına hayırlı olsun. Milli irade berrak bir şekilde tecelli etmiştir. Milli irade bütün siyasilerin saygı duyması gereken bir husustur. Sonucu saygı ile karşılıyoruz” diye konuştu.

Çelik, seçim sonuçlarına ilişkin parti kurullarında değerlendirmelerin yapılacağını söyledi. Çelik, Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatlarına da seçim çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Çelik ayrıca, YSK'nın seçim sürecini başarıyla yönettiğinin altını çizdi. “AK Parti olarak bundan sonraki yol haritamız bellidir” diyen Çelik, vatandaşların hayat kalitesini artıracak hizmetler için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

“Bu kara propaganda odakları bir kere daha cevaplarını almışlardır”

Seçimlerin yenilenmesi kararı sonrasında yurt dışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı kara propaganda başlatıldığını belirten Çelik, “Maalesef birileri bunların sözlerini alıp iç politikaya tercüme etti. Ama görüldü ki 25 yıllık bir yerel yönetim iktidarı devredilirken, seçim sürecinde çok sert tartışmalar yaşanırken bile demokratik olgunluk gösterilmiştir, bu demokratik kültüre liderlik eden de Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu tavır olmuştur. Bu kara propaganda odakları bir kere daha cevaplarını almışlardır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.