AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Dünya duydu, Kılıçdaroğlu duymadı'

AK Parti Sözcüsü Çelik: 'Dünya duydu, Kılıçdaroğlu duymadı'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de olmadığı” ifadelerine ilişkin, “Bu durumun Sayın Kılıçdaroğlu tarafından bilinmemesi siyaset hayatımız adına kaygı vericidir. Dünyanın duyduğunu Sayın Kılıçdaroğlu yine duymamıştır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada “Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de olmadığı” yönündeki sözlerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten cevap geldi. Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Dünyanın duyduğunu Sayın Kılıçdaroğlu yine duymamıştır” diyerek, Türkiye'nin hak ve menfaatlerinden yana bir tutum sergilenmesinin siyasi ve ahlaki bir gereklilik olduğuna vurgu yaptı. Ömer Çelik'in açıklamaları şöyle:

“Sayın Kılıçdaroğlu partisinin il başkanları toplantısında 'Doğu Akdeniz'de zengin petrol var, doğal gaz yatakları var. ABD, Yunanistan, Kıbrıs Rum Yönetimi, Mısır, Katar orada, bir tek devlet yok, Türkiye' şeklinde yine en temel bilgilerden yoksun bir açıklama yaptı. Vatandaşlarımız CHP Genel Başkanının dış politika konusunda benzer yanlışlarına daha önce de defalarca şahit oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.