AK Parti sözcüsü Çelik'ten Yunan Bakan'ın sözlerine tepki

AK Parti sözcüsü Çelik'ten Yunan Bakan'ın sözlerine tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Yunanistan Dışişleri Bakanının açıklamaları üzüntü vericidir. Bu şekilde üslupla devam edecekse bunun iyi sonuçları olmayacaktır" dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti Genel Merkezinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya, 26 ilden 79 milletvekilinin katıldığını kaydeden Çelik, “Toplantıda, milletvekillerimizin illerinin konuları gündeme alındı. Kış döneminde, seçim döneminde yapılan çalışmalar ve seçim sonuçlarının değerlendirilmesi oldu. İç politika ve dış politikaya ilişkin değerlendirmeler oldu. 

Genel Başkanımız bütün bu değerlendirmelerle ilgili kanaatlerini paylaşıyor. Bu çerçevede 3'üncü toplantıyı tamamladık. Yazla ilgili, meclis gündemiyle ilgili yapılacak çalışmalar da söz konusu. Milletvekillerimiz yaz döneminde illerinde nasıl bir çalışma olduğunu geniş kapsamlı değerlendiriyorlar. Eksiklikleri de dile getiriyorlar. Bütün bunlar parti yönetimimiz tarafından not alınıyor ve bu notlar çerçevesinde ilgili birimlere neler yapılması gerektiği noktasında Genel Başkanımızın talimatları iletiliyor” bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.