Galatasaray'da Rota Yeniden Niasse!

Galatasaray'da Rota Yeniden Niasse!
Gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray'da transfere yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bir kadro derinliği oluşturmak isteyen sarı kırmızıllar forvet bölgesinde Bafetimbi Gomis ile rekabete girebilecek bir isim ar
Gelecek sezon üç kulvarda birden mücadele edecek olan Galatasaray'da transfere yönelik çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.  Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bir kadro derinliği oluşturmak isteyen sarı kırmızıllar forvet bölgesinde Bafetimbi Gomis ile rekabete girebilecek bir isim arıyor.

beIN Sports'un haberine göre, sarı kırmızılı yönetim, daha önceki yıllarda Galatasaray'ın radarında olan Oumar Niasse'ı yeniden gündemine aldı.

Cenk Tosun'un forma giydiği Everton'ın kadrosunda yer alan Senegalli forvetin Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Marco Silva'nın geçen sezonu 8 gol, 3 asistle kapatan Niasse'ın geleceği konusunda kesin kararı vereceği ifade edildi.

2013-2014 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor forması giyen Niasse, 34 maçta 12 gol atarken 6 da asistin altına imza atmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.