AK Parti yerel yönetimlerde kolları sıvadı

AK Parti yerel yönetimlerde kolları sıvadı
Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarını kampa alan AK Parti, bu kez eğitim toplantıları düzenleyecek. Temmuz ayından itibaren Yerel Yönetimler Bölge Toplantılarının startı veriliyor.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilecek bölge toplantılarında eski başarılı belediye başkanları, bilgi ve tecrübelerini yeni belediye başkanlarına aktaracak. AK Parti Genel Merkezi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, geçmişteki tecrübe ile beraber güncel belediyecilik anlayışından hareketle vizyoner bir yerel yönetimler eğitimi planlandığı belirtilerek şu bilgilere yer verildi:
“Başarılı bir belediyeciliğin ortaya konulabilmesi için halkla ilişkiler ve gönül belediyeciliği konuları bölge toplantılarının ana gündem maddeleri olacak.

Ayrıca belediye başkanlarına halkla ilişkiler, kaynak geliştirme, mevzuat, bütçe ve personel yönetimi konularında da eğitimler verilecek. Bu toplantılarda vatandaşın belediyeye giriş ve çıkışında memnuniyetle ayrılması konusunda da gerekli mesajlar verilecek. Sosyal belediyecilik de toplantılarda masaya yatırılacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.