Ak Parti Ysk Temsilcisi Recep Özel'den İmamoğlu'na Destek Veren Ünlülere Sert Sözler!

Ak Parti Ysk Temsilcisi Recep Özel'den İmamoğlu'na Destek Veren Ünlülere Sert Sözler!
AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'un 23 Haziran'da yeniden sandığa gideceğinin açıklanmasından sonra Ekrem İmamoğlu'nun, "Artık konuşma vakti.

AK Parti'nin YSK Temsilcisi Recep Özel, İstanbul'un 23 Haziran'da yeniden sandığa gideceğinin açıklanmasından sonra Ekrem İmamoğlu'nun, "Artık konuşma vakti. Sanatçı da konuşacak, iş insanı da konuşacak" sözlerinin ardından "Her şey çok güzel olacak" etiketiyle İmamoğlu'na destek veren ünlülere tepki gösterdi.

"SANATINIZ DA ADAMLIĞINIZ DA YALAN"

Özel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; "Sanatınız da adamlığınız da yalan! Adeta emir komuta zinciri gibi. Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler!" ifadelerini kullandı.

Recep Özel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada seçimin yenilenmesine tepki mesajları paylaşan sanatçılar için, "Sanatınız da adamlığınız da yalan! Seçim yenilemeye verilen tepki adeta "emir komuta zinciri" gibi! Partiler kapatıldı sustular, kıyafetinden dolayı işten atılanlara sustular, PKK öldürürken sustular! Şimdi Ekrem için sıraya girdiler! Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın!" dedi.

HDP, 23 Haziran Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu Destekleme Kararı AldıHDP, 23 Haziran Seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nu Destekleme Kararı Aldı Ekrem İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu, "Tutuklanmaktan Korkuyor musunuz?" Sorusuna Yanıt Verdi MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin'den 23 Haziran ile İlgili Dikkat Çeken PaylaşımMEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin'den 23 Haziran ile İlgili Dikkat Çeken Paylaşım Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'la Yaşadığı El Sıkmama Olayını AnlattıEkrem İmamoğlu, Erdoğan'la Yaşadığı El Sıkmama Olayını Anlattı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.