AK Partili Özkaya: Sözcü FETÖ'cü hainlerin yanında

AK Partili Özkaya: Sözcü FETÖ'cü hainlerin yanında
“Cumhurbaşkanımız 2013’ten itibaren bunlarla çok sert bir mücadele yürütürken 2014’ün başında da her türlü söylemlerimize rağmen o gün FETÖ’yü savunanların, bugün söz söyleme hakları yoktur.”

Parti Afyonkarahisar Milletvekili hukukçu Ali Özkaya,12 Mart'a ertelenen Sözcü davasında yargılanan şüphelilerin ‘düşmanımın düşmanı dostumdur' mantığıyla hareket ettiklerini söyledi.

Sözcü'nün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti iktidarını uzaklaştırmak için FETÖ'nün taktikleriyle saldırdığını ifade eden Özkaya “Bunlar ‘FETÖ'nün terör örgütü olduğunu 15 Temmuz'da öğrendik' diyorlar. ‘Bugüne kadar terör örgütü olduğunu bilmiyorduk' diyorlar. Fakat bize de ‘Neden bu adamlara engel olmadığımızı' soruyorlar. Kendi kendilerine çelişiyorlar” dedi. Özkaya şunları kaydetti:

PROPAGANDASINI YAPIYORLAR
FETÖ'nün terör örgütü olduğunu 15 Temmuz'da öğrendiklerini söylüyorlar ama terör örgütünün her türlü propagandasını da yapıyorlar. Sırf Cumhurbaşkanımıza olan düşmanlıkları onları bir terör örgütünü savunmaya ve onlar gibi davranmaya itiyor. Bu kişilerin Cumhurbaşkanımıza olan düşmanlıkları vatan düşmanlarının yanına geçerek onları savunmakta eş değer hâle getirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.