Akaryakıt İstasyonu Yöneticilerine Verilen Eğitimler Tamamlandı

Akaryakıt İstasyonu Yöneticilerine Verilen Eğitimler Tamamlandı
Aytemiz, 2016 yılında başlattığı "Tiyatral Bayi Eğitimleri'ni tamamladı.

Aytemiz, 2016 yılında başlattığı "Tiyatral Bayi Eğitimleri'ni tamamladı. İstasyon yöneticilerine yönelik yapılan 2018 yılı eğitimlerinin sonuncusu Umut Oğuz ve Kurumsalhane ekibi ile Kocaeli'nde yapıldı.

Türkiye geneline yayılmış 550'yi aşkın bayisi ile faaliyetlerine devam eden Aytemiz, 2016 yılında hayata geçirdiği "Tiyatral Bayi Eğitimleri'nin sonuncusunu Kocaeli'nde gerçekleştirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre istasyon yöneticilerine yönelik Eğitim Departmanı tarafından organize edilen "operasyon" eğitimi; "Ne anlatmak istediğinizi söyleyin "nasıl" kısmını biz hallederiz" sloganı ile yola çıkan Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibi tarafından gerçekleştirildi. Trabzon'da başlayıp Mersin ve İzmir'den sonra Kocaeli'nde son bulan eğitimler ile sadece Aytemiz istasyonlarındaki yöneticilerin eğitilmesi değil, akaryakıt sektörü için de, müşterilerin beklentilerini en hızlı ve doğru şekilde karşılayabilecek profesyonellerin yetiştirilmesi hedeflendi.

"Eğitim kavramı ile sanatı buluştu"

Marka algısı, müşteri memnuniyeti, yönetim, işe alım ve operasyonel mükemmeliyet gibi ana konulardan oluşan eğitim, Aytemiz'in yönlendirmesiyle interaktif olarak hazırlanan skeçler ile yapıldı. Eğitim içeriklerinin hazırlanma aşamasında, sektörün eğitim ihtiyaçlarını gidermeye özen gösterdiklerinin altını çizen Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek, "Uzun süren çalışmalar sonucunda, sektör için çok kıymetli bir eğitim içeriği oluşturduk. Umut Oğuz liderliğindeki Kurumsalhane ekibinin "eğlendirirken öğreten" skeçleri ile istasyon yöneticilerine, marka olarak çok önem verdiğimiz konuları hatırlatırken, aynı zamanda keyifli vakit de geçirmelerini hedefliyoruz. Aytemiz, eğitim kavramı ile sanatı buluşturarak, sektöre yeni bir vizyon daha kazandırıyor" dedi.

Bu "yenilikçi ve kreatif" bayi eğitimlerinin, sektöre yepyeni bir soluk getireceğine de inandığını sözlerine ekleyen Gökçek, "Sektörde yoğun bir rekabet var. Hedefimiz, mevcut ve sadık müşterilerimize, her gün ilk kez karşılaştığımız yeni müşterilerimizi de eklemek ve hepsini sürekli müşterimiz olacak şekilde kazanmak. Aytemiz olarak gerçekleştireceğimiz tiyatral bayi eğitimlerimizle hem ön saha satış ekibimizi hem de bayi yöneticilermizi "müşterisini tanıyan, farklı servis ve hizmetler sunan akaryakıt istasyonu" konseptimize bir adım daha yaklaştırıyoruz. Bizi tercih eden müşterilerimiz, istasyonlarımıza her uğradıklarında, hizmet kalitemizdeki artışın ve pozitif dönüşümün farkına varacaklar" şeklinde konuştu.

Akaryakıt İstasyonu Yöneticilerine Verilen Eğitimler Tamamlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.