11 Ayda 40 Bin Kişi Çipli Kimlik Sahibi Oldu

11 Ayda 40 Bin Kişi Çipli Kimlik Sahibi Oldu
Tekirdağ merkezde 11 ayda 40 bin kişi çipli kimlik kartı sahibi oldu. Çipli kimlik kartı için 8 gişenin bulunduğu Merkez İlçe Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü'nde...

Tekirdağ merkezde 11 ayda 40 bin kişi çipli kimlik kartı sahibi oldu. Çipli kimlik kartı için 8 gişenin bulunduğu Merkez İlçe Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü'nde günde ortalama 200 kişi çipli kimlik kartı sahibi oluyor.

Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Randevu sisteminde 10 dakikaya bir kişi randevu veriliyor. Ortalama bir kişinin yeni kimlik kartı müracaatı 10 dakikaya sürüyor. Günlük 200 kişi yeni kimliğini yenileyebiliyor. Yeni kimlik kartları için biyometrik fotoğraf ve eski kimlik kartı yeterli oluyor. Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından hazırlanan yeni kimlik kartları, vatandaşların müracaat sırasında belirttiği adrese PTT Kargo ile teslim ediliyor. Adrese teslim veya adres değişikliğinde kimlik kartları ilçe nüfus müdürlüğüne geri geliyor. Yeni kimlik kartı ücreti 16 TL karşılığında alınabiliyor" denildi.

Süleymanpaşa Nüfus Müdürlüğü'nde çipli kimlik kartı başvurularının tamamlanması ile yıl sonuna kadar 50 bin kişinin yeni kimlik kartına sahip olması bekleniyor.

11 Ayda 40 Bin Kişi Çipli Kimlik Sahibi Oldu

11 Ayda 40 Bin Kişi Çipli Kimlik Sahibi Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.