Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleri ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Teşkilat ile birlikte yenilen yemeğin ardından ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti olarak, partinin her kademesinde görev alan Partililer ile Bozüyük için çalışmaya devam ettiklerini belirterek Bozüyük'e kattığı değerler ve yapılan projeler için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ve tüm partililere teşekkür etti.

İlçe Başkanı Çetin'in ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi olarak yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatarak, Yeşilkent Mahallesi ve 4 Eylül Mahallesi'ne yapılacak olan mahalle konaklarının müjdesini verdi. Bozüyük'te devam eden kapalı pazar ile ilgili olarak en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini veren Başkan Bakıcı "Bizim için çok büyük bir öneme sahip olan Kapalı Pazarımız en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Bunun yanı sıra vatandaşlarımız tarafından sıkça yöneltilen bir diğer soru olan Çarşı Mahallemizin kentsel dönüşümü ile ilgili olarak ta çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı ve önümüzdeki dönemde bu yönde daha somut adımlar atılacaktır. Bizler AK Parti olarak görevlerimizde Halka hizmetin hakka hizmet olduğu prensibi ile hareket ediyor ve bu yönde çalışmaya aralıksız olarak devam ediyoruz" dedi. Partililerin yönelttiği soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yeşilkent Mahallesi'ne yapılacak olan mahalle konağını ayrıntılı olarak anlatarak; "Yeşilkent Mahallemiz kendi içinde barındırdığı nüfus ve lokal yapısı nedeni ile mahalle konağına iş merkezlerine ve büyük mağazacılık zinciri firmalarına büyük ölçüde ihtiyaç duymaktadır. Bu yönde yaptığımız çalışmalar neticesinde en kısa sürede Mahalle konağımızın yapılacağı müjdesini sizinle paylaşmak istiyorum" dedi.

Konuşması Partililerin alkışları ile sık sık kesilen Başkan Bakıcı, 4 Eylül Mahallesi sakinleri tarafından yöneltilen Mahalle Konağı ve sosyal tesisler ile ilgili olarak, 4 Eylül Futbol sahası yanında bulunan parkın kamulaştırma çalışmalarının tamamlanarak o bölgede kapalı yüzme havuzu ve diğer sosyal tesislerin inşa edileceğini belirtti. Başkan Bakıcı ayrıca sosyal medya üzerinden kendilerini karalama kampanyası yürütüldüğünü ve yapılan projelerin kıymetsizleştirilme çalışmaları yapıldığı belirterek, "projelerimizi ve kendimizi insanlara en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor" dedi. Bakanlıklar ile yapılan görüşmelerin ardından Bozüyük Kapalı Spor Salonunun da en kısa sürede inşasına başlanacağını belirten Başkan Bakıcı, "Bozüyük için pek çok projeyi hayata geçirdik, bunlara yenilerini de eklemeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız bizlere görev verdiği sürece onlar için çalışmak bizim en önemli ve asli görevimizdir" diye belirtti.

Program sonunda partililerin özellikle sosyal medya üzerinde projelerin ve çalışmaların daha iyi anlatılması için kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Başkan Bakıcı, programa katılım gösteren tüm dava arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı Müjdeyi Verdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.