İbb Kadıköy Belediyesinin Kullandığı Otoparkı Devraldı

İbb Kadıköy Belediyesinin Kullandığı Otoparkı Devraldı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kadıköy Belediyesi tarafından kullanılan otoparkı mahkeme kararı ile devraldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kadıköy Belediyesi tarafından kullanılan otoparkı mahkeme kararı ile devraldı. Kadıköy Belediyesi ekipleri ile, İBB ekipleri arasında gün içerisinde zaman zaman yaşanan tartışmalar son buldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) zabıta ekipleri sabaha karşı saat 06.30 sıralarında Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki Kadıköy Belediyesinin kullandığı otoparka geldi. Mahkeme kararını gerekçe göstererek otoparkı devralan İBB ekipleri, bekçi kulübelerini de yıktı. Yaşanan gelişmelerinin ardından İBB ekipleri ve Kadıköy belediyesi çalışanları arasında gün boyu süren gerginlik de akşam saatlerinde son buldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, otoparkta buluna araçları yediemin otoparkına kaldırdı ve otoparka İspark tabelaları yerleştirdi.

"Her hangi bir tebligat yapmadılar"

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu mahkeme kararının kendilerine önceden tebliğ edilmediğini iddia ederek, "Burayı tahliye etmek istiyorlar. Ellerinde bir mahkeme kararı var ama her hangi bir tebliğ kartları yok. Her hangi bir tebligat yapmadılar. Bizle görüşmediler. Ne yapmak istiyorlar bilmiyorum. Burası Kadıköy'lülere ait bir yer biz kullanıyoruz başından beri. Bizden başka kullanıcısı olmadı" ifadelerini kullandı.

İbb Kadıköy Belediyesinin Kullandığı Otoparkı Devraldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.