Muhtar Olursa Bütün Maaşını Mahalleye Bağışlayacak

Muhtar Olursa Bütün Maaşını Mahalleye Bağışlayacak
Adıyaman'ın Besni İlçesinde yeni açılan 15 Temmuz Şehitleri Mahallesine muhtar adayı olan Faik Özalp, muhtar seçilmesi halinde bütün maaşını mahalle...

Adıyaman'ın Besni İlçesinde yeni açılan 15 Temmuz Şehitleri Mahallesine muhtar adayı olan Faik Özalp, muhtar seçilmesi halinde bütün maaşını mahalle hizmetine harcayacağını söyledi.

Besni ilçesine yeni açılan 15 Temmuz Şehitleri Mahallesi için 4 Martta yapılacak olan muhtarlık seçimine muhtar adayı olan Faik Özalp, kendisinin hem esnaf hem de emekli olduğunu muhtarlıktan gelecek olan paraya ihtiyaç duymadığı için bütün muhtarlık maaşını mahallenin hizmetinde kullanacağını vurguladı.

'Doğruluk, dürüstlük ve hizmet" sloganıyla yola çıktığını söyleyen 15 Temmuz Şehitleri Mahallesi Muhtar Adayı Faik Özalp, seçilmesi halinde 15 Temmuz Şehitleri Mahallesinde yaşayan herkesin hizmet noktasındaki derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğini belirtti.

Muhtar Adayı Özalp, "Seçildiğim takdirde muhtarlık maaşımı hizmet amacıyla mahallenin eksikleri için harcayacağım. Uzun süreden beri esnaflık yaptığım ve emekli olduğumdan muhtarlık maaşına fazla ihtiyaç duymamaktayım. Muhtar seçilirsem muhtarlıktan gelecek olan bütün maaşımı mahalleme hizmet için kullanacağım. Mahallede bulunan herkesin desteğini bekliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.