Nenehatun Mahallesi İftar Yemeğinde Buluştu

Nenehatun Mahallesi İftar Yemeğinde Buluştu
Anadolu'nun değişik yörelerinin lezzetlerini ilçe halkıyla buluşturan Darıca Belediyesi mahalle iftarları Nenehatun Mahallesi'nde devam etti.

Anadolu'nun değişik yörelerinin lezzetlerini ilçe halkıyla buluşturan Darıca Belediyesi mahalle iftarları Nenehatun Mahallesi'nde devam etti.

Darıca belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde iftar programlarına devam ediyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonu Nenehatun Mahallesi'nde devam etti. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği mahalle iftarında Giresun yöresine ait yarma çorba, kıymalı karalahana sarması, tereyağlı cevizli erişte ve fındıklı güllaç mahalle halkının beğenisine sunuldu. Bilgi Evi öğrencilerinin okuduğu Kuranı Kerim tilaveti, ilahiler ve semazen gösterileriyle devam eden programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlarla hasbihal ederek "Hayırlı Ramazanlar" dileğinde bulundu.

İftar yemeğinin ardından dualar edilirken Başkan Karabacak bir selamlama konuşması yaptı. İslam coğrafyası olarak gerek Filistin'de ve gerekse Suriye'deki olaylardan dolayı Ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğimizi ifade eden Başkan Karabacak, "Ülke olarak 16 yıldır AK Parti kadrolarının kazanımları ortada, bu yükselişi devam ettirmek istiyorsak, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye sahip çıkmaz zorundayız. Dün 17-25 Aralık Operasyonlarıyla, 28 Şubat darbesiyle, mit tırları operasyonlarıyla ve en nihayetinde 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizi bölmek isteyen zihniyet bugünde ekonomik anlamda dolar kurlarıyla oynayarak bizi teslim almak istiyor. Ama bu millet dün olduğu gibi yarın da bu oyunları bertaraf edecektir" dedi.

"15 Temmuz'da halkının yanında duran Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kez de bizler yanında durmak zorundayız" diyen Karabacak, "Buradan ülkemiz üzerine oyun oynayanlara sesleniyorum, bu aziz millet liderine sahip çıkacaktır, ülkesine sahip çıkacaktır ve geleceğine sahip çıkacaktır, bizler de Darıca'da seçimlere kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vereceğiz. Sizlerin vereceği her oy ülkemizi bölmek isteyenlere atılan bir tokat olacaktır. Ramazan ayımızı tebrik ediyorum, Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun" diye konuştu.

Nenehatun Mahallesi İftar Yemeğinde Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.