Akkuyu Nükleer Santrali, Alman Basınını Rahatsız Etti

Akkuyu Nükleer Santrali, Alman Basınını Rahatsız Etti
Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 5 şirket yerli otomobil üretmek için kolları sıvamıştı.

Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 5 şirket yerli otomobil üretmek için kolları sıvamıştı. Dün ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı törenle Mersin Akkuyu'da Türkiye'nin ilk nükleer enerji santralinin temeli atıldı.

PROJELER RAHATSIZ ETTİ

Türkiye'de yayın yapan Alman yayın organı Deutsche Welle, hayata geçirilen projelerle ilgili tepki çeken ifadeler kullandı

ERDOĞAN-PUTİN YAKINLIĞINA ŞAŞIRDILAR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin yakınlığı da Almanların gündeminde. Erdoğan ile Putin'in bu kadar yakın olmasını şaşkınlıkla karşılayan program sunucusu, "Bu iki kişi neredeyse arkadaş oldu. Düzenli olarak telefonda görüşüyorlar, birlikte nükleer santraller kuruyorlar, birbirlerinden silah satın alıyorlar ve bugünden itibaren barış için devreye girmek istiyorlar. Rusya ve Türkiye, Putin ve Erdoğan… Bu ikili Suriye zirvesinde barış için devreye girmek istiyor." ifadelerini kullandı.

Putin'den S-400 Müjdesi: Süreci Hızlandırıyoruz!Putin'den S-400 Müjdesi: Süreci Hızlandırıyoruz! Erdoğan'dan Temel Atma Töreni Sonrası Rusça Tweet: İş Birliğini Arttırmakta Kararlıyız!Erdoğan'dan Temel Atma Töreni Sonrası Rusça Tweet: İş Birliğini Arttırmakta Kararlıyız! Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Temeli AtıldıAkkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Temeli Atıldı Putin Ankara'ya Geldi, Erdoğan Külliye'de Törenle KarşıladıPutin Ankara'ya Geldi, Erdoğan Külliye'de Törenle Karşıladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.