Akşener, Evinin Önünde Toplanan Mhp'lilerden Şikayetçi Olmadı: Onlar Gariban Çocuklar

Akşener, Evinin Önünde Toplanan Mhp'lilerden Şikayetçi Olmadı: Onlar Gariban Çocuklar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gece saatlerinde evinin önünde toplanan MHP'lilerden şikayetçi olmayacağını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gece saatlerinde evinin önünde toplanan MHP'lilerden şikayetçi olmayacağını söyledi. Akşener yaptığı açıklamada, "Ben buraya gelen 50 kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar. Talimat verildi, geldiler." ifadelerini kullandı.

"ONLAR GARİBAN ÇOCUKLARI, TALİMAT VERİLDİ, GELDİLER"

Akşener bugün İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan kalabalığa seslendi. İYİ Parti lideri, Türkiye'nin daha iyiye gitmesi, gençlerin umudunun yeniden yeşermesi için bu yola çıktıklarını kaydetti. Akşener şöyle devam etti: "Biz bir aileyiz. Vakur olacaksınız, sakin olacaksınız, sağduyulu olacaksınız. Bizi özellikle bir kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Ben buraya gelen 50 kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar… Talimat verildiler, geldiler."

Akşener'in açıklamasının ardından partililer dağıldı.

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisini eleştiren Akşener'e "MHP'ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın" demişti.

Akşener de buna karşılık İYİ Parti'nin genel merkezinin adresini Twitter'dan "Demirden korksak trene binmezdik" diyerek paylaşmıştı. MHP'liler 4 Ekim'i 5 Ekim'e bağlayan gece Akşener'in evinin önünde toplanıp slogan atarken polis de güvenlik önlemi almıştı.

Polis evin önünde toplanan gruptan, arasında MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan'ın da bulunduğu 11 kişiyi gözaltına almıştı. İlçe teşkilatı parti tarafından görevden uzaklaştırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.