Akşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum Yok

Akşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum Yok
Partisinin İstanbul İl Başkanlığında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim talebine de yanıt verdi.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin erken seçim talebine de yanıt verdi. Akşener, "Erken seçimde bizim açımızdan telaşlanacak ve problem olacak durum yoktur. İYİ Parti için hiç bir sorun yoktur."

Akşer'in konuşmasından satır başları:

"BİZİM AÇIMIZDAN TELAŞLANACAK DURUM YOK"

Biz İYİ Parti olarak önce İstanbul'da 39 ilçede tek tek esnaf eli sıkarak, kapı zili çalarak vatandaşa kendimizi anlatmak ve insanların dertlerini dinlemek üzere bir çalışma başlattık. Bu haftalıkta İstanbul'da olduğumuz için buradan sesleniyorum size. Bahçeli'nin seçim talebini birlikte duyduk. Bizim açımızdan telaşlanacak bir durum yoktur. Erken seçim, zamanında seçim, bizim için sorun değildir. Bakalım Erdoğan ve Bahçeli ne karar verecek.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, bugün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Önümüzde 2 seçim vardır. Ya normal tarihi beklenecek. Ya da Milli mecburiyetten dolayı seçimleri erkene çekilecektir. Bilinmelidir ki gerekli uyum yasalarının çıkarılmasının ardından MHP seçimlerin erkene alınmasından yana takdirini kullanmaktadır. 26 Ağustos'un Malazgirt'in yıl dönümünde yeni bir zafer ruhu ile Cumhurbaşkanını seçmeli ve en makul ve mantıklı yoldur" demişti.

Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları GöndereceğizBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları Göndereceğiz Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la GörüştüBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü Ankara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile GörüştüAnkara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile Görüştü Bahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin SonuBahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin Sonu Bahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle GörüşeceğizBahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle Görüşeceğiz Bahçeli, Bahçeli, "2019'un Beklenmesi Mümkün Değil" Deyip Erken Seçimin 26 Ağustos'ta Yapılmasını Önerdi Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri MeydanBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri Meydan Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda DeğerlendirilirBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda Değerlendirilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.