Akşener'den Minik Leyla Çıkışı: Masumlara Yapılan Tüm Aşağılık Davranışlara Artık Yeter

Akşener'den Minik Leyla Çıkışı: Masumlara Yapılan Tüm Aşağılık Davranışlara Artık Yeter
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eylül ve Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Eylül ve Leyla...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eylül ve Leyla'nın öldürülmesiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Eylül ve Leyla... Ne kadar masum varsa fark etmeksizin yapılan tüm aşağılık davranışlara artık yeter!" ifadelerini kullandı.

EYLÜL VE LEYLA'NIN CANSIZ BEDENLERİ BULUNMASI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Eylül ve Leyla'nın cansız bedenlerinin bulunmasının yankıları sürüyor. Kayıp çocukların bir bir cansız bedenlerinin bulunmasına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sert tepki gösterdi.

"MASUMLARA YAPILAN TÜM AŞAĞILIK DAVRANIŞLARA ARTIK YETER!"

Meral Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Eylül ve Leyla... Ne kadar masum varsa fark etmeksizin yapılan tüm aşağılık davranışlara artık yeter! Tecavüz, cinsel istismar ve kadına şiddete yönelik çıkarılacak olan yasalara sonuna kadar destek olacağız. Etkili yasalar çıkarılması için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Akşener'in ilgili paylaşımı şöyle:

Minik Leyla'nın Cesedinin Bulunduğu Derenin Görüntüleri Ortaya ÇıktıMinik Leyla'nın Cesedinin Bulunduğu Derenin Görüntüleri Ortaya Çıktı Küçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa BoğduKüçük Leyla'nın Cesedinin Bulunması Ünlü İsimleri Yasa Boğdu Leyla'nın Amcasından Yürek Dağlayan Feryat: Sorumlular Lütfen İdam EdilsinLeyla'nın Amcasından Yürek Dağlayan Feryat: Sorumlular Lütfen İdam Edilsin Bahçeli'den Minik Leyla İçin Açıklama: Çocuk Katilleri En Ağır Şekilde CezalandırılmalıBahçeli'den Minik Leyla İçin Açıklama: Çocuk Katilleri En Ağır Şekilde Cezalandırılmalı Hükümetten Leyla'nın Ölümü ile İlgili İlk Açıklama: Tecavüz YokHükümetten Leyla'nın Ölümü ile İlgili İlk Açıklama: Tecavüz Yok Ağrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü BulunduAğrı'da Kaybolan 4 Yaşındaki Leyla Aydemir, Köyde Ölü Bulundu Leyla'nın Ölümündeki Korkunç Detayı Dedesi Açıkladı: Sırtında Yara İzleri VardıLeyla'nın Ölümündeki Korkunç Detayı Dedesi Açıkladı: Sırtında Yara İzleri Vardı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.