Al-monitor, Andrew Parasiliti’yi Başkan Olarak Atadı

Al-monitor, Andrew Parasiliti’yi Başkan Olarak Atadı
RAND Corporation Center for Global Risk and Security (Global Risk ve Güvenlik Merkezi) direktörü ve Orta Doğu uzmanı Andrew Parasiliti, Ortadoğu'ya ilişkin...

RAND Corporation Center for Global Risk and Security (Global Risk ve Güvenlik Merkezi) direktörü ve Orta Doğu uzmanı Andrew Parasiliti, Ortadoğu'ya ilişkin haber platformu Al-Monitor'ün başkanı olarak atandı.

Orta Doğu uzmanı Andrew Parasiliti, 2012-2014 yılları arasında editör olarak çalıştığı Al-Monitor'ün ABD, Avrupa ve Orta Doğu'daki izleyicilerine otoriter, gazetecilik ve analiz sağlama taahhüdünün bir parçası olarak Washington DC merkezli Al-Monitor'e yeniden katılacağı açıklandı.

Al-Monitor'un sahibi medya yatırım şirketi Crest Media LLC'den Daria Daniel şu ifadeleri dile getirdi: "Andrew'in Al-Monitor'deki olağanüstü ekibe katılımından memnuniyet duyuyoruz. Bölge, bölgenin politikası ve kültürüne ilişkin bilgisi, global çaptaki okuyucularımıza değer sağlayacak. Al-Monitor, bölgedeki kusursuz ses olmaya devam edecek".

Dr. Parasiliti ise "Jamal Daniel'in bağımsız medya ve Orta Doğu'daki trend düzenleyici analiz vizyonunu gerçekleştirmek üzere Al-Monitor'e destek olma fırsatına sahip olduğum için gurur duyuyorum. Al-Monitor'un 7 yılı aşkın süredir oluşturduğu inanılmaz hikayenin sonraki bölümünde yer alacağım için mutluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.