Alaaddin Çakıcı Tahliye Olacak Mı?

Alaaddin Çakıcı Tahliye Olacak Mı?
Alaattin Çakıcı’nın avukatı Can Sevinç, mahkumlara tahliye yolunu açan Kanun Hükmünde Kararname sonrasında, “Şu an biz de net bir cevap alamadık" dedi.

Bolu F Tipi Cezaevi önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan avukat Can Sevinç, “Alaattin Çakıcı’nın tahliyesi ile ilgili sabahtan beri yetkili mercilerle görüşüyoruz. Bize en son cezaevi idaresinden söylenen durum. Edirne’de 11 günlük hücre cezamız vardı ki bunu almadık. Çünkü Alaattin Çakıcı’nın sağlık kurulu raporları hatta en son aldığı ve 2018’e kadar geçerli olan sağlık kurulu raporuna göre hücre cezası çekemez çekmeyecektir. Fakat 2 kat verilmesi gerekirken 4 kat verilen ziyaretten men yasağı şu an önümüze geldi. Bu yasağı da verdiren cezaevi savcısı Cevat Gül ve onun emrindeki Ali Haydar Ak şu an Edirne F Tipi Cezaevinde FETÖ örgütü üyeliğinden yatmakta.
Şu an biz de net bir cevap alamadık. Dosya infaz savcılığında. Her türlü kurumdan cevap bekliyoruz. Biraz önce Alaattin Çakıcı’nın yanından geldim. Benim için cezaevinden yatmak ya da yatmamak hiç fark etmez Allah ne nasip ederse o olur diyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.