Alan, Galatasaray Için Salı Günü İstanbul'a Geliyor

Alan, Galatasaray Için Salı Günü İstanbul'a Geliyor
Galatasaray'da tüm camia forvet transferini merakla beklerken, kısa bir süre öncesinde Alan transferinde pürüz çıkaması, büyük bir şok yaşattı.
Galatasaray'da tüm camia forvet transferini merakla beklerken, kısa bir süre öncesinde Alan transferinde pürüz çıkaması, büyük bir şok yaşattı. Ancak A Spor'un son dakika iddiasına göre, Galatasaray bu kez Alan'ın transferi için anlaşma sağladı. Ayrıca Alan'ın salı günü İstanbul'a geleceği de kaydedildi. 

BONSERVİSİ 3,5 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Alan'ın bonservisi için Çin kulübü Guangzhou Evergrande ile 3,5 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı belirtildi. Sarı-kırmızılıların, 29 yaşındaki golcü ile 3,5 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı öne sürüldü.

YILLIK MAAŞI 4,5 MİLYON EURO

Öte yandan Galatasaray'ın bonuslarla birlikte Brezilyalı golcüye yıllık 4,5 milyon euro maaş ödeyeceği belirtildi ve sarı-kırmızılıların kısa bir süre içerisinde bu transferi açıklayacağının altı çizildi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK NE DEMİŞTİ?

Alan transferi için Dubai'de görüşme yaptıktan sonra İStanbul'a dönen galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarına "Birçok futbolcuyla görüşme fırsatı yakaladık. Alan ve kulübü ile çok önceden anlaştık. Aramızda pazarlık konusu yapılacak herhangi bir şey yoktu. Hem Alan'a hem de kulübüne çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz iyi davrandılar. Her şey iyi gidiyordu ama birden bire 'Transfer yattı' diye haberler çıktı. Kulübünden böyle bir açıklama var mı merak ediyorum. Bekleyip göreceğiz." açıklamasını yapmıştı.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.