Alanya'da Cinayet Zanlısı Garson Tutuklandı

Alanya'da Cinayet Zanlısı Garson Tutuklandı
Alanya ilçesinde gerçekleşen cinayette bir garson animasyoncu Türker Yılmaz Böyük'ü otomobil içinde bıçaklayarak öldürdü.

Alanya ilçesinde gerçekleşen cinayette bir garson animasyoncu Türker Yılmaz Böyük'ü otomobil içinde bıçaklayarak öldürdü.

Dün sabaha karşı Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan ihbarda,Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonunun duvarına çarpmış bir araç olduğu bildirildi.İhbarı alan ekiplerin olay yerine gelmesi sonucu 29 yaşındaki 46 FL 607 plakalı otomobil sürücüsü Türker Yılmaz Böyük yaralı halde bulundu.Böyük'ün boynunda, göğsünde ve sırtında 4 bıçak yarası tespit edildi.Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekiplerince götürüldüğü Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Polisin tespitine göre,Böyük,bıçaklandıktan sonra otomobiliyle kaçmak isterken kaza yaptı.Böyük'ün son görüştüğü kişinin H.H.G. olduğunun tespit edilmesi üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, 29 yaşındaki H.H.G.yi çalıştığı otelde yakaladı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan cinayet zanlısı H.H.G., Animasyoncu Türker Yılmaz Böyük ile önce gittikleri Diskoda gösteri yaptıktan sonra alkol alırken tartışmaya başladıklarını, kendisine hakaret ettiği için bıçakladığını itiraf ettiği belirtildi.

Cinayet zanlısı H.H.G. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alanya'da Cinayet Zanlısı Garson Tutuklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.