Alanyaspor'dan Emiliano Sala Itirafları

Alanyaspor'dan Emiliano Sala Itirafları
İlgili Haberler Alanyaspor'dan Emiliano Sala itirafları Serdar Ali Çelikler'den Emiliano Sala hikayesi Emiliano Sala'nın ses kaydı yayınlandı! Cardiff'e transfer olduktan sonra bindiği uçakla kaybolan Arjantinli Emiliano Sala'nın haberine en çok üzülenlerden biri.
İlgili Haberler

Alanyaspor'dan Emiliano Sala itirafları

Serdar Ali Çelikler'den Emiliano Sala hikayesi

Emiliano Sala'nın ses kaydı yayınlandı!

Cardiff'e transfer olduktan sonra bindiği uçakla kaybolan Arjantinli Emiliano Sala'nın haberine en çok üzülenlerden biri de Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu.

2016 yılında Alanyaspor Süper Lig'e yükseldiğinde Sala'yı almak için transfer görüşmeleri yaptıklarını ve anlaşmaya vardıklarını belirten Çavuşoğlu, "Çok efendi bir çocuktu ve futbolcu olarak da aradığımız özelliklere sahipti, çok süratliydi" dedi. 

Nantes'e 650, oyuncuya 150 bin euro verecek olan Alanyaspor'un anlaşmayı imzalamasının ardından yaşanan gelişmeleri de Çavuşoğlu şöyle anlattı:

"Sala iyi bir futbolcuydu ve bu rakamlara getirmek büyük işti. Annesi rahatsızlanmıştı. Ülkesine gitmesi gerekiyordu. Bizden 2 gün izin istedi. Biz de verdik. Ancak o daha dönmeden G.Saray, Nantes'tan golcü Sigthorsson'ı aldı. Nantes da Sala'yı satmaktan vazgeçti. Kaybolduğu haberini alınca çok üzüldük."  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.