Alex Telles: "hayalim Gerçekleşti"

Alex Telles: "hayalim Gerçekleşti"
Galatasaray'ın eski oyuncularından Alex Telles, Porto ile yaşadığı şampiyonluğun en büyük hayallerinden biri olduğunu söyledi. Kendisi için önemli bir sezon geçirdiğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Porto'da geçiridğim sezonu tek kelimeyle anlatacak olsam, kesinlikle 'unutulmaz' de.
Galatasaray'ın eski oyuncularından Alex Telles, Porto ile yaşadığı şampiyonluğun en büyük hayallerinden biri olduğunu söyledi.

Kendisi için önemli bir sezon geçirdiğini kaydeden Brezilyalı oyuncu, "Porto'da geçiridğim sezonu tek kelimeyle anlatacak olsam, kesinlikle 'unutulmaz' derim. Hiç unutmayacağım anlar yaşadık. Sıkı çalıştığın zaman sonuçların geldiğine inanıyorum. Şampiyon olmayı başardık ve kulübün tarihinde iz bıraktık. Bu noktaya gelebilmek, şampiyon olmak, benim için bir hayalin gerçekleşmesi demek. Burada bir miras bırakmak istiyordum ve bunu başardım" ifadelerini kullandı.

Porto'nun Galatasaray'dan 6,5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı 25 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 45 maçta 4 gol ve 20 asistlik performansıyla yıldızlaştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.