Ali Koç, 1 Hafta Kala "şov" Listesini Açıklayacak

Ali Koç, 1 Hafta Kala "şov" Listesini Açıklayacak
Fenerbahçe'nin 3 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım'ın rakibi olan Ali Koç, 15 Mayıs'ta basının karşısına çıkıyor. "Tam zamanı şimdi" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Koç, futbol takımının şampiyonluk yarışının etkilenmemesi için .
Fenerbahçe'nin 3 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım'ın rakibi olan Ali Koç, 15 Mayıs'ta basının karşısına çıkıyor.

"Tam zamanı şimdi" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Koç, futbol takımının şampiyonluk yarışının etkilenmemesi için stratejik davranıyor. Ligin bitimine 1 hafta kalana kadar bekleyecek olan Koç, 15 Mayıs'ta basın toplantısıyla adeta 'Patronlar Kulübü' olan listesini kamuoyuyla paylaşacak.

Henüz net olarak kesinleşmese de Koç'un listesinde iş dünyasının önemli simaları yer alacak. Bu kişilerin başında daha önceki genel kurullarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la problemler yaşayan Hamdi Akın da bulunuyor.

TÜSİAD BAŞKANI DA GİRİYOR

Diğer bir isim ise son seçimde F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın rakibi olan Hulusi Belgü. Ancak Belgü'nün bir sorunu var. F.Bahçe'de Disiplin Kurulu'na gönderilen Bengü, ceza alırsa yönetimde yer alamayacak. Bu sürecin netleşmesi halinde Belgü'nün de yönetime girmesi kesin gibi.

Yıldırım'la davalık olan Sadettin Saran'ın da ismi yöneticiler arasında geçiyor. Diğer ünlü isimler ise şöyle:

Burhan Karaçam-Finansçı, Simla Beyazıt Türker-İş Kadını, Fethi Pekin-Avukat, Metin Şen-İş Adamı, Hulisi Belgü-İş Adamı, Turhan Şahin-İş Adamı, Semih Özsoy-İş Adamı, Kemal Danabaş-İşadamı, Sina Arfa-İşadamı, Hamdi Akın-İşadamı, Erol Bilecek-TÜSİAD Başkanı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.