Ali Koç Yönetiminin 'enerji Küpü'

Ali Koç Yönetiminin 'enerji Küpü'
Girdiği seçimde rakibi Aziz Yıldırım'a tarihi fark atarak göreve gelen Ali Koç'un yönetiminde yer alan "yeni yüzleri" kamuoyuna tanıtmaya devam eden Sporx, bu kez rotasını Fenerbahçe yönetiminin önemli isimlerinden Acar Sertaç Komşuoğlu'na çevirdi. Fenerbahçe camiasının kurduğ.
Girdiği seçimde rakibi Aziz Yıldırım'a tarihi fark atarak göreve gelen Ali Koç'un yönetiminde yer alan "yeni yüzleri" kamuoyuna tanıtmaya devam eden Sporx, bu kez rotasını Fenerbahçe yönetiminin önemli isimlerinden Acar Sertaç Komşuoğlu'na çevirdi.

Fenerbahçe camiasının kurduğu ve önemli başarılara imza attığı Sarı-Lacivert Derneği'nin başkanlığını yürüten, gazeteci babanın gazeteci oğlu olan Komşuoğlu, sarı-lacivertli camianın aktif ve etkili isimlerinden biri... Sektöründeki başarısının yanı sıra sosyal çevresi ve Fenerbahçe camiasındaki etkisi ile yönetimin ciddi beklentileri olduğu bir isim. Bir gazeteci olarak bugün enerji sektörünün önemli isimlerinden biri haline gelen Komşuoğlu, çevresinde de adeta bir enerji küpü olarak tanınıyor.

Peki Acar Sertaç Komşuoğlu kimdir kısaca bir de ona bakalım...

Komşuoğlu, 1968 Isparta doğumlu, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Acar Sertaç Komşuoğlu, gazeteci bir aileden geliyor. Babası, 'Koca Zekai' ismi ile bilinen Basın Şeref Kartı sahibi, Türkiye'nin önemli gazetecilerinden Zekai Komşuoğlu'ydu.

Ankara'da babasının kurduğu Enerji Petrol Gaz gazetesinde muhabir olarak mesleğine başlayan Sertaç Komşuoğlu, ilerleyen yıllarda aile şirketini büyüterek İstanbul'a taşımış ve enerji sektöründe çok önemli bir isim olmayı başarmıştır. Gas & Power ve Green Power gazetelerini de kuran Komşuoğlu, İstanbul Matbaacılık ve Enerji Fuarcılık şirketleriyle de başka sektörlere yatırım yapmıştır.

Enerji Fuarcılık şirketi, Türkiye'de enerji sektörüne yönelik en önemli etkinlikleri gerçekleştirmektedir. Komşuoğlu, Türkiye'nin en büyük enerji etkinliği olan Türkiye Enerji Zirvesi ile birlikte Petroleum Istanbul, ISTRADE ve Gas & Power Network fuar ve zirvelerini de düzenlemektedir.

2012 yılında, Sarı Lacivert Derneği'nin başkanlığına seçilen ve 3 katlı bir bina yaptırarak derneğin merkezini Kadıköy'de stadyumun hemen yanına taşıyan Komşuoğlu'nun yönetim kurulu listesinde çok önemli isimler bulunuyor. Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu, İpragaz CEO'su Eyüp Aratay, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, STFA Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun, Zorlu Enerji Grup Başkanı Sinan Ak, Socar Turkey Energy CEO'su Mutluay Doğan, Solonn Enerji CEO'su Ali Yılmaz gibi enerji sektörünün çok önemli isimlerini yönetim kurulu kadrosuna alan Sertaç Komşuoğlu, Sarı Lacivert Derneğini Fenerbahçe'nin 1907 Fenerbahçe Derneği ile birlikte en önemli derneği haline getirmeyi başardı.

İyi derecede İngilizce bilen Komşuoğlu, Duygu Komşuoğlu ile evli. Biheyecan ve Mehmetcan isimli iki çocuğu olan Komşuoğlu, Sarı Lacivertli Kulübe iletişim, pazarlama gibi konularda katkı sağlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.