Ali Koç'tan Otobüse Binenler Listesi, Tek Tek Seçti

Ali Koç'tan Otobüse Binenler Listesi, Tek Tek Seçti
Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de sıradışı olaylar yaşanıyor. Maç bitmeden soyunma odasına inen Ali Koç, burada futbolcuları bekledi.
Akhisarspor'a 3-0 mağlup olarak küme düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de sıradışı olaylar yaşanıyor.

Maç bitmeden soyunma odasına inen Ali Koç, burada futbolcuları bekledi. Takımın soyunma odasına gelmesinin ardından yaklaşık 30 dakika süreyle teknik heyet ve oyuncularla konuşan Ali Koç daha sonra ise herkesi şoke eden kararını açıkladı.

Ali Koç; Damien Comolli, teknik heyet, sağlık ekibi ve malzemeciler dahil tüm takımın İstanbul'a özel uçakla değil otobüsle döneceğini bildirdi.

4.5 SAATLİK YOLDA HİÇ MOLA VERMEDİLER

Ali Koç bununla da yetinmedi ve kimlerin otobüsle kimlerin özel uçakla İstanbul'a döneceğini gösteren bir liste hazırladı. Fenerbahçe Futbol takımının otobüs şöförü Cemal Karakış, araca aldığı isimleri Koç'un bizzat belirlediği bu listeye göre belirledi. Başkan Koç'un bu kararını şaşkınlıkla karşılayan Comolli ve futbol takımı, saat 22.00 sularında otobüse binerek İstanbul'a doğru yola çıktı.

Sarı lacivertlileri taşıyan otobüs yaklaşık 4.5 saat süren 380 kilometrelik yolda hiç mola vermedi, direkt İstanbul'un yolunu tuttu



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.