Uluslararası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı

Uluslararası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı
DMW International, Uluslarası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı, Kıbrıs'taki, ve dünya genelindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere 26-27 Ekim...

DMW International, Uluslarası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı, Kıbrıs'taki, ve dünya genelindeki gelişmeleri değerlendirmek üzere 26-27 Ekim tarihlerinde Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ev sahipliğinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek.

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, Uluslararası Diplomatlar Birliği'nin 2017 Olağan Toplantısı'nın bu yılki sloganın "Bir Adım Önde" olduğu belirtilirken, zirvede Kıbrıs geneli ve tüm dünyaya yön verecek fikirlerin konuşulacağı ifade edildi. BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin (SDG) bölgede ve dünyadaki siyasi konjektür kapsamında nasıl ilerlediğini, Kıbrıs'ta gelinen son durumun ve bundan sonrası için halkların ve paydaşların üstlenebileceği görevlerin masaya yatırılacağı DMW 2017 Olağan Toplantısı, birçok düşünce-lideri, ekonomist, girişimci ve CEO'nun katılımı ile gerçekleşecek. 26-27 Ekim 2017 tarihlerinde 2 gün sürecek zirve kapsamında; paneller, yuvarlak masa toplantıları ve network resepsiyonları düzenlenecek.

Zirveye, Avrupa Birliği, Almanya, Türkiye, İngiltere ve birçok ülkeden üst düzey temsiliyetle şirket CEO'ları katılım gösterecek.

Uluslararası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı

Uluslararası Diplomatlar Birliği 2017 Olağan Toplantısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.