Almanya Başbakanı Merkel: Türkiye'de Ekonomik Refah Görmek İstiyoruz

Almanya Başbakanı Merkel: Türkiye'de Ekonomik Refah Görmek İstiyoruz
Alman Hükümeti, "Türk ekonomisinin istikrarlı olması bizim de çıkarımıza, gelişmeleri izliyoruz" açıklaması yaptı.

Alman Hükümeti, "Türk ekonomisinin istikrarlı olması bizim de çıkarımıza, gelişmeleri izliyoruz" açıklaması yaptı. Hükümet sözcüsünün ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel'den de bir açıklama geldi. Merkel, Türkiye'deki ekonomik istikrarsızlığın kimsenin çıkarına olmayacağını söyledi.

"TÜRKİYE'DE EKONOMİK REFAH GÖRMEK İSTİYORUZ"

Almanya Başbakanı Angela Merkel'den de konuyla ilgili açıklama geldi. Türkiye'deki ekonomik istikrarsızlığın kimsenin faydasına olmayacağını söyleyen Merkel, "Türkiye'de ekonomik refah görmek istiyoruz" dedi. Merkel, Türkiye'de Merkez Bankası'nın bağımsızlığının önemli olduğunu söyledi.

ALBAYRAK: ALMANYA'NIN AÇIKLAMALARINDAN MEMNUNİYET DUYDUM

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, ABD Başkanı Donald Trump`ın açıkladığı tarifelere tepki göstermişti. Altmaier, "ABD`nin Çin ve Türk tarifeleri büyümeyi yok ediyor" demişti. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD'de Türkiye'ye karşı son eylemlere ilişkin Almanya Ekonomi Bakanı'nın açıklamalarından memnuniyet duydum" dedi.

Amerika'ya Karşı Türkiye'nin Yanında Yer Alan 7 Ülkeden Destek MesajıAmerika'ya Karşı Türkiye'nin Yanında Yer Alan 7 Ülkeden Destek Mesajı İtalya, İtalya, "Bize de Saldıracaklar" Deyip Türkiye'ye Dayanışma Mesajı Gönderdi! Spekülasyonlarla Dalgalanan Dolar Kuru, Destek Mesajlarıyla Düşüşe GeçtiSpekülasyonlarla Dalgalanan Dolar Kuru, Destek Mesajlarıyla Düşüşe Geçti Hamaney'den Trump'ın Ön Koşulsuz Görüşme Teklifine Sert Yanıt: SahtekarsınızHamaney'den Trump'ın Ön Koşulsuz Görüşme Teklifine Sert Yanıt: Sahtekarsınız Beştepe'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek ÇıkacaktırBeştepe'den Spekülasyonlara Yanıt: Türkiye Ekonomisi Sağlamdır, Bu Süreçten Güçlenerek Çıkacaktır Rusya'dan Kritik Dolar Hamlesi: Dolar Yerine, Euro ve Çin Yuanının Kullanımını ArtıracağızRusya'dan Kritik Dolar Hamlesi: Dolar Yerine, Euro ve Çin Yuanının Kullanımını Artıracağız Başkan Erdoğan'ın Milli Para Birimi Çağrısına Rusya'dan Destek GeldiBaşkan Erdoğan'ın Milli Para Birimi Çağrısına Rusya'dan Destek Geldi Başkan Erdoğan'dan Trump'a Sert Sözler: İstediğin Kadar Başkan OlBaşkan Erdoğan'dan Trump'a Sert Sözler: İstediğin Kadar Başkan Ol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.