Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı

Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı
Van Ticaret Sanayi Odası (Van TSO), Google ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde "İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün" eğitim programı...

Van Ticaret Sanayi Odası (Van TSO), Google ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde "İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün" eğitim programı düzenlendi.

Elite World Otel'de düzenlenen "İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün" eğitim programında konuşan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, "Şimdi bizler de işimizi dijital dünyaya taşımalıyız. Taşımalıyız ki büyüyelim ve gelişelim. Çünkü çağımız artık bunu gerektiriyor" dedi.

Dünyanın artık dijital ortamda yönetildiğini belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva, "İnternet dönemi, bilgi çağı, dijital dünya kavramları artık hayatımızda çok önemli yer alırken, toplum olarak bunlara kayıtsız kalma, uzak durma gibi bir durumumuzun olmadığını sanırım hepimiz farkındayız. Dünya artık dijital ortamda yönetiliyor, yönlendiriliyor. Hepimizin elindeki akıllı telefonlar dünyayı elimize sığdırmış durumda. Hal böyle olunca toplum olarak bizde artık kendimizi gelişen bu dünyada konumlandırmalıyız" diye konuştu.

"Hayat eskisinden çok daha hızlı bir şekilde akıyor"

Google'nin dijital dünyaya yön veren bir şirket olduğunu ifade eden Takva, "Endüstri çağını geride bırakıp bilişim çağını yaşamaya başladığımız bu günlerde artık eski başarı hikâyelerinin de yavaş yavaş değiştiğini görüyoruz. Günlük hayatımızı değiştiren dev firmaların doğuşu artık onlarca yıl sürmüyor. Hayat eskisinden çok daha hızlı bir şekilde akıyor ve bir bakıyorsunuz 10 yıl içinde hiç olmayan şirketler en büyükler arasında yer almış. Bakınız bugün ki eğitim programımızın ortaklarından biri olan Google de dünyanın en büyük dijital markalarından biri. Başlangıç hikayeleri ile artık dünyaya ilham olmuş, şimdi dijital dünyaya yön veren bir şirket" diye konuştu.

Ticaret, ekonomik, üretim ve pazarlamanın artık dijital dünyadan yönetildiğine dikkat çeken Takva, "Çok uzun soluklu bir şirket değil. Geçmişi yüzyıllara dayanan bir yapısı yok. İnternetin keşfinden sonra ortaya çıkmış, ama bu sihirli dünyayı çok iyi kullanarak bu günlere gelmiş, şimdi de sürdürülmesi ve gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarını yürüten global bir şirket. Şimdi bizler de işimizi dijital dünyaya taşımalıyız. Taşımalıyız ki büyüyelim ve gelişelim. Çünkü çağımız artık bunu gerektiriyor. Çünkü adı sanal olsa da gerçek dünya buradadır. Ticaret, ekonomik, üretim, pazarlama artık dijital dünyadan yönetiliyor" şeklinde konuştu.

Dijital dünyanın yepyeni bir istihdam alanına düştüğünü dile getiren Takva, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dijital dünyanın tam ortasındayız. Hepimiz fotoğraftır, videodur paylaşmaktan, onlara beğeni yapmaktan hoşlanıyoruz. Peki dijital dünya bunlarla mı sınırlı? Elbette değil. Dijital dünya, günümüzde artık uçsuz bucaksız bir mecra oldu ki artık yepyeni bir istihdam alanına bile dönüştü diyebiliriz. Biz de burada bu mecrayı kendi markalarımızı yönetmekte kullanmalıyız."

Google Türkiye temsilcilerinin ve TOBB yönetim kurulu üyelerinin katıldığı eğitim programı, verilen seminer ile son buldu.

Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı

Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı

Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı

Van’da “İşinizi Dijital Fırsatlarla Büyütün” Eğitim Programı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.