Aidatı Ödemeyen Üyeler İçin Yasal Takip Süreci Başladı

Aidatı Ödemeyen Üyeler İçin Yasal Takip Süreci Başladı
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Kasım ayı gelir ve giderlerinin görüşüldüğü toplantıda aidat borçları...

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Kasım ayı gelir ve giderlerinin görüşüldüğü toplantıda aidat borçları af edilecek üyelerinin ve yasal takip başlatılacak üyeler ile ilgilide görüşme yapıldı.

Çerkezköy TSO Meclisi,Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında toplandı. Yoklama ve saygı duruşunun ardından gündem maddelerine geçildi. Kasım ayı geliri 215 bin 227 TL, gider ise 126 bin 309 TL olarak belirlendi. Gelir ve giderlerin görüşülmesinin ardından 2018 yılı bütçesi 3 Milyon 670 Bin TL olarak belirlenerek oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddelerinde yer alan ilgili kanun gereği aidat borçları af edilecek üyeler mecliste görüşülerek karara bağlandı. Öte yandan aidat borcu nedeniyle yasal takip başlatılacak üyeler konusu da görüşüldü. Buna göre 198 üye için yasal takip başlatılmasına oy birliği ile karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.