Amedspor deplasman maçı Diyarbakır’da dev erkanlara taşınıyor

Amedspor deplasman maçı Diyarbakır’da dev erkanlara taşınıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kastamonuspor-Amedspor maçını futbolseverlere canlı izletmek için kentin iki farklı noktasına dev ekran kuracak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, 14 Nisan Pazar günü ikinci sıradaki rakibi Kastamonuspor’a konuk oluyor. Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Amedspor maçını taraftarların Diyarbakır’da izlemesi için kentin 2 farklı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kastamonuspor-Amedspor maçını futbolseverlere canlı izletmek için kentin iki farklı noktasına dev ekran kuracak.


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Amedspor, 14 Nisan Pazar günü ikinci sıradaki rakibi Kastamonuspor’a konuk oluyor. Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Amedspor maçını taraftarların Diyarbakır’da izlemesi için kentin 2 farklı noktasına dev ekran kuruyor. Kent Meydanı ve Park Orman’da kurulacak dev ekranlarda futbolseverler, maçı canlı olarak izlemenin keyfini yaşayacak. Müsabaka 14 Nisan Pazar günü, Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 15.00’te oynanacak.


1. Lig yolunda mücadele eden iki takım için bu müsabaka, sezonu şampiyon olarak tamamlamak için önem arz ediyor. Amedspor Kırmızı Grup’ta 74 puanla lider olarak yer alırken rakibi Kastamonuspor ise 71 puanla ikinci sırada bulunuyor.


Büyükşehir Belediye Başkanı Serra Bucak ve Doğan Hatun, kenti temsil edecek olan Amedspor’un futbolcularına ve teknik ekibine başarılar diledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.