Herkesin Uludağ'da Ormanda Aradığı Kaybolan Genç, Şehir Merkezinde Çıktı

Herkesin Uludağ'da Ormanda Aradığı Kaybolan Genç, Şehir Merkezinde Çıktı
Uludağ Kirazlıyayla bölgesinde dün ailesiyle gittiği piknikte kaybolan ve geceyi ormanda geçiren genç, 19 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra şehir merkezine inmeyi başardı. AİLESİYLE GİTTİĞİ PİKNİKTE KAYBOLMUŞTU Uludağ Kirazlıyayla bölgesinde ailesiyle pikniğe gi.

Uludağ Kirazlıyayla bölgesinde dün ailesiyle gittiği piknikte kaybolan ve geceyi ormanda geçiren genç, 19 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra şehir merkezine inmeyi başardı.

AİLESİYLE GİTTİĞİ PİKNİKTE KAYBOLMUŞTU

Uludağ Kirazlıyayla bölgesinde ailesiyle pikniğe giden 22 yaşındaki Hasan Can Altan, dün 16.00 sıralarında ormanlık alanda kayboldu. JAK, AFAD, NAK ve BAKUT ekipleri dün akşam saatlerinde 4 bir koldan arama faaliyeti başlattı. Gece verilen aranın ardından arama çalışmaları sabah yeniden başladı.

GECE BOYUNCA 19 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Bu arada, ormanlık alanda patika yolu takip ederek aşağı inen Altan, 19 kilometre yürüyerek yaklaşık 18 saat sonra Maksem Gökdere bölgesine indi.

Burada yoldan geçen bir vatandaştan telefonunu alan Can Altan, ablasını aradı. Ablasıyla konuşan genç nerede olduğunu anlatırken, ablası, annesi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kurtarma ekipleri, Maksem Gökdere mevkiine sevk edildi. Hasan Can Altan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Altan'ın her hafta Uludağ'da kamp kurduğu öğrenildi. Ailesinin buluştuğu genç, gözyaşlarına boğuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.