Anadolu Üniversitesi 2017 Yılında 100 Bine Yakın Haberle Gündem Oldu

Anadolu Üniversitesi 2017 Yılında 100 Bine Yakın Haberle Gündem Oldu
Kayıtlı öğrenci sayısı bakımından Avrupa'nın birinci, dünyanın ise en büyük ikinci üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi, 2017 yılında medyada...

Kayıtlı öğrenci sayısı bakımından Avrupa'nın birinci, dünyanın ise en büyük ikinci üniversitesi olan Anadolu Üniversitesi, 2017 yılında medyada yer alan 100 bine yakın haberle gündeme geldi.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından, yaklaşık 80 televizyon, 2 binin üzerinde internet sitesi ve 3 bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan haber araştırmasına göre, Anadolu Üniversitesi ile ilgili geçen yıl internete 81 bin 407, yazılı basına 14 bin 471 ve televizyona 843 haber olmak üzere medyaya toplam 96 bin 721 haber yansıdığı belirlendi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın da geride bıraktığımız yıl, aynı mecralarda toplam 17 bin 278 haberde isminin geçtiği tespit edildi.

Kurumsal iletişim çalışmalarının tümünün Medya Merkezi bünyesindeki birimler tarafından gerçekleştirildiği Anadolu Üniversitesi, bilim, eğitim, kültür-sanat, inovasyon çalışmaları ve hem ülkenin önde gelen kurumlarıyla hem de uluslararası alanda yaptığı işbirlikleri ile geride bıraktığımız dört yılın da basında en çok haberi yer alan ilk beş üniversitesinden birisi olmuştu.

Anadolu Üniversitesi 2017 Yılında 100 Bine Yakın Haberle Gündem Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.