Anderlecht Cephesinden Fenerbahçe Yorumu

Anderlecht Cephesinden Fenerbahçe Yorumu
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakibi olan Anderlecht'in Oostende'den yeni transferi Antonio Milic, şanslarını değerlendirdi. Daha önce Hırvatistan'da Dinamo Zagreb'in ezeli rakibi Hajduk Split forması da giyen Antonio Milic, eski ezeli rakibine karşı oynamanın güzel olacağ.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakibi olan Anderlecht'in Oostende'den yeni transferi Antonio Milic, şanslarını değerlendirdi.

Daha önce Hırvatistan'da Dinamo Zagreb'in ezeli rakibi Hajduk Split forması da giyen Antonio Milic, eski ezeli rakibine karşı oynamanın güzel olacağını söylerken, Fenerbahçe ile kendilerini favori gördüğünü dile getirdi.

24 yaşındaki savunma oyuncusu grupta belirleyici olarak takımın Spartak Trnava olduğunu da belirtirken ''Kurayı görünce elbette sevindim. Nedenini bilmiyorum ama her zaman Dinamo'ya karşı oynamak beni mutlu etmiştir. Grupta Fenerbahçe ile Trnava da var. Bence bu grubun favorisi Fenerbahçe ve biziz. Tabii neler olacağı bilinmez ancak bence belirleyici olarak takım Spartak Trnava olacak'' ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu da söyleyen Milic, ''Amacımız gruptan çıkmak. Maçlara iyi hazırlanacağız, tam hedefimize ulaşabilmek için tam anlamıyla konsantre olacağız'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'dan Dinamo Zagreb, Anderlecht ve Spartak Trnava ile mücadele edecek. Fenerbahçe gruptaki ilk maçını deplasmanda Dinamo Zagreb ile oynayacak.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.