"anderson Talisca, Stephen Curry Gibi..."

"anderson Talisca, Stephen Curry Gibi..."
Beşiktaş'ta performansıyla patlama yapan Anderson Talisca, siyah-beyazlı takımdaki iki yıllık kiralık günlerinin ardından Çin'de de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Çin Ligi'nde takımı Guangzhou Evergrande'nin gol yükünü üstelenen Anderson Talisca, sezonun başı olmasına rağm.
Beşiktaş'ta performansıyla patlama yapan Anderson Talisca, siyah-beyazlı takımdaki iki yıllık kiralık günlerinin ardından Çin'de de fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Çin Ligi'nde takımı Guangzhou Evergrande'nin gol yükünü üstelenen Anderson Talisca, sezonun başı olmasına rağmen attığı goller takımına hayat veriyor. Geride kalan hafta Guangzhou Evergrande, Shandong Luneng ile oynadığı maç 1-1 devam ederken, son saniyelerde Anderson Talisca sahneye çıktığı ve 90+5'te attığı frikik golüyle maçı 2-1 kazanmalarını sağladı.

"TALISCA, STEPHEN CURRY GİBİ!"
"BİLİYORSUNUZ AMA DURDURAMIYORSUNUZ"

Bu sezon Guangzhou Evergrande formasıyla Asya Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere çıktığı 9 maçta 8 gol atan Anderson Talisca için Shandong Luneng Teknik Direktörü Li Xiaopeng'den ilginç bir açıklama geldi. Li Xiaopeng, "Anderson Talisca adeta NBA'in yıldızı Stephen Curry gibi bir isim. Onun gol atacağını biliyorsunuz ama asla durduramıyorsunuz" diyerek itirafta bulundu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.