Isparta’ya Gül Ve Lavantada Teşvik Sinyali

Isparta’ya Gül Ve Lavantada Teşvik Sinyali
AK Parti'nin Afyonkarahisar Kampında Isparta için olumlu gelişmeler yaşandı.

AK Parti'nin Afyonkarahisar Kampında Isparta için olumlu gelişmeler yaşandı. AK Parti Milletvekili Said Yüce, özellikle ulaşım sorunları ile gül ve lavanta üreticisinin beklentileri konusunda ilgili bakanlarla görüştüğünü söyledi. Göller Ekspresi tren seferlerinin yeniden başlaması noktasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan olumlu görüş alındığını aktaran Yüce, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı gül ve lavanta hasadına davet ettiklerini söyledi. Yüce, Bakan Fakıba'nın gül hasadı döneminde Isparta'ya gelerek bazı müjdeler vereceğini iletti.

Müjdeyi Bakan verecek

Isparta'nın özellikle ulaşım ve tarım konusunda çözüm bekleyen sorunlarının bakanlar nezdinde görüşüldüğünü ileten Milletvekili Yüce, "Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile görüşmelerimiz oldu. Devam eden gölet projeleriyle ilgili. Göller Ekspresi tren seferlerinin yeniden başlaması noktasında Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan ile konuştuk. Bir de Mayıs ayında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Ahmet Eşref Fakıbaba'yı Isparta'ya davet ettik. Gül ve lavanta hasadına davet ettik. Hasada geleceğini gül ve lavanta üreticilerine müjdeler vereceğini söyledi" dedi.

Tren seferleri yeniden başlayacak

Milletvekili Yüce, Göller Ekspresi tren seferlerinin yeniden başlayacağını belirterek, "Zaten o hatta hazırlıklar var. Yol ıslahı yapılıyor. Sinyalizasyonlarda yenilikler yapıldı. Bakanlığın kararını bekliyoruz. Tren yeniden gelecek. Isparta'nın eğitimde sağlıkta çok önemli sorunu yok. Ama karayolu ve demiryolu ağı ile tarım ilgili neler yapılabilir onları değerlendirdik. Bazı belediyelerimizin araç ihtiyaçlarının giderilmesi için de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ile de görüştük" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.