Fatih Terim: "umut Bulut'un Bizde Olmasını Isterdim"

Fatih Terim: "umut Bulut'un Bizde Olmasını Isterdim"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından basın toplantısında transfer için konuştu. Eski oyuncuları Kayserisporlu Umut Bulut'un çok iyi futbolcu olduğunu belirten Terim, "Umut'un bizde olmasını çok isterdim" dedi. Transfer konu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'u 3-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından basın toplantısında transfer için konuştu.

Eski oyuncuları Kayserisporlu Umut Bulut'un çok iyi futbolcu olduğunu belirten Terim, "Umut'un bizde olmasını çok isterdim" dedi.

Transfer konusuna değinen Terim, "Transfer inşallah olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok. Mevcut oyuncuların performansını en yukarı çekmek en iyi transfer olacaktır. Çok güzel bir kamp geçirdik. Herkesin aynı pota içinde olması adına bir bütünlük sağladığımız inancındayım. Hiçbir futbolcu sakat olmadığı sürece özel izin istemedi. Çok güzel bir takım olduk. Galatasaray genel kurulu iradesini ortaya koymuş ve seçimini yapmıştır. Mustafa Cengiz ve ekibini tebrik ediyoruz. Emeği geçen Dursun Özbek'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Fatih Terim, Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçilmesi hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Genel Kurulu iradesini ortaya koymuştur. Seçimini yapmıştır. Dolayısıyla iradesine saygı duyuyoruz. Mustafa Cengiz'i seçmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Aynı zamanda emeği geçmiş olan büyük bir özveriyle Galatasaray'a hizmet eden Dursun Özbek'e de teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiği kadar her şeyden uzak durup tamamen Florya'yı ve futbol takımını herhangi bir şekilde şikayet olmadan, mutlu bir şekilde bir arada tutmaya çalışıyorum. Çünkü Galatasaray'ın kenetlenme zamanıdır, herkesin elini taşın altına sokma zamanıdır. Tüm Galatasaraylılara çok iş düşüyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.