Galatasaray'da Adnan Polat Için Alkışlı Özür

Galatasaray'da Adnan Polat Için Alkışlı Özür
Başkan Mustafa Cengiz, 2011 yılı mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmemesi sonrası Sarı-Kırmızılı camia ile kırgınlık yaşayan eski başkanlardan Adnan Polat'ın yeniden aralarına katılmasını istediğini vurguladı. Kulübün eski başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Pola.
Başkan Mustafa Cengiz, 2011 yılı mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmemesi sonrası Sarı-Kırmızılı camia ile kırgınlık yaşayan eski başkanlardan Adnan Polat'ın yeniden aralarına katılmasını istediğini vurguladı.

Kulübün eski başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Polat ile bir araya gelmek için izin istediğini anlatan Cengiz, şunları dile getirdi: "Gittim görüştüm. Bir kırgınlık vardı, 'İade-i itibar istemiyorum' dedi. Konu Yargıtay'a taşındı ve oy birliği ile o ibrasızlığı iptal etti. Biz burada hukuken zaten yeni bir oylama yapamayız..."

'Birleştikçe büyürüz'

"Bu küslük son bulsun. Biz Adnan başkanımızın ve yönetiminin yaptıklarını unutamayız. Bu kırgınlığın bitmesini istiyorum. Adnan Polat başkanımızın aramıza katılmasını istiyorum. Birleştikçe büyür, ayrıştıkça parçalanırız" diye görüş belirtti. Bu sözlerin ardından salonda büyük bir alkış tufanı koptu. Üyeler bu durumu, "Genel kurul Polat'tan özür diledi" diye yorumladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.