Anneler Günü Kampanyalarında Son Durum

Anneler Günü Kampanyalarında Son Durum
Tüm basılı ve online fiyat verilerini araştırıp takip eden, kampanya fiyat takibinin yanı sıra online satış kanalı fiyatlarını da raporlayan BrandZone, Haberler.com'a özel olarak Anneler Günü kampanyalarını ele aldı.

Tüm basılı ve online fiyat verilerini araştırıp takip eden, kampanya fiyat takibinin yanı sıra online satış kanalı fiyatlarını da raporlayan BrandZone, Haberler.com'a özel olarak Anneler Günü kampanyalarını ele aldı. Teknoloji, hiper, indirim, yerel marketler ile telekom, bayi kanalı ve online marketlerin insert, gazete, TV, radyo reklamı ve online banner kampanyalarını ele alan BrandZone verilerine göre; her yıl olduğu gibi bu yıl da küçük ev aletleri kampanyalarda öne çıkan en önemli kategori oldu.

"KÜÇÜK EV ALETLERİ EN ÇOK KAMPANYA DÜZENLENEN KATEGORİ OLDU"

Konuyla ilgili konuşan BrandZone Kurucu Ortağı Cem Köz, "Küçük ev aletleri kategorisi için yılın en hareketli zamanlarını yaşıyoruz. Anneler Günü'nde son 3 yılın kampanya şampiyonu olan küçük ev aletleri kategorisi bu yıl da en çok kampanya düzenlenen kategori oldu" diye konuştu.

'ESKİ TELEFONUNU GETİRENE 5 BİN TL'YE VARAN İNDİRİM YAPILIYOR'

Akıllı telefonların da iyi birer hediye seçeneği olduğunu belirten Köz, "Media Markt, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Vodafone tüm telefonlarda geçerli 12 taksit kampanyası düzenliyor. Media Markt, Teknosa ve Türk Telekom; Samsung telefonlarda eski telefonunu getirene Galaxy S10 Plus'da 5 bin TL'ye varan indirim ve Galaxy A50'de 2 bin TL'ye varan indirim uyguluyor. Media Markt; mikrodalga fırın hediyeli Samsung Galaxy A50 64 GB akıllı telefonu 2 bin 849 TL'den satışa sunuyor. Ayrıca Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy A7 64 GB akıllı telefonu bin 899 TL'den; A101, Samsung Galaxy M20 akıllı telefonu bin 579 TL'den tüketicilerle buluşturuyor.

BrandZone verilerine göre küçük ev aletlerinde öne çıkan kampanyalar şunlar oldu;

- Vatan Bilgisayar tüm küçük ev aletlerinde yüzde 50'ye varan indirim uygularken; Philips FC9331 Powerpro elektrikli süpürge 599 TL'den satışa sunuyor.

- Küçük ev aletlerinden birini alana ikincisini yüzde 50 indirim yapan Arçelik elektrikli süpürgelerde geçerli 700 TL'ye varan indirim ve 4 yıl garanti fırsatını da sunuyor.

- CarrefourSA ve Migros küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim uyguluyor.

- Hepsiburada; beyaz eşyalarda ve küçük ev aletlerinde Maximum Kart'a özel 9 taksit fırsatı sunuyor.

- Philips kazanlı ütü alışverişlerinde Philips çay ustası hediye ediyor.

- Teknosa'da Rowenta RO3751 Compact Cyclonic Elektrikli Süpürge ve Philips Power Pro Compact FC9323 elektrikli süpürge 399 TL'den; makyaj çantası hediyesiyle Tefal FV5646 Turbo Pro Ütü ve Philips GC3929 Perfect Care Akıllı Ütü 249 TL'den; Philips Satinelle Essential Epilator ve Remington CI5319 saç maşası ise 99 TL'den satışa sunuluyor.

- Media Markt'ta Arzum Technomix Blender Seti 99 TL'den; Arzum Superstar saç düzleştirici 69 TL'den satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.