Annesini 40 Yerinden Bıçaklayıp Boğazını Kesen Caninin İfadesi Kan Dondurdu

Annesini 40 Yerinden Bıçaklayıp Boğazını Kesen Caninin İfadesi Kan Dondurdu
Kayseri'de 'İş bul' diyen 72 yaşındaki annesini 40 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren ve tutuklu yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de 'İş bul' diyen 72 yaşındaki annesini 40 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren ve tutuklu yargılanan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, "Dünyada iki üç kişiden birisiyim, durum vahim. Beni tahliye edin" dedi.

ANNESİNİ 40 YERİNDEN BIÇAKLADI, BOĞAZINI KESTİ

4 Ekim 2017'de Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 41 yaşındaki H.G., 72 yaşındaki annesi G.G. ile tartıştı. Tartışmada H.G. kendisine 'İş bul' diyen annesini çakı bıçağı ile 40 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.

155'İ ARAYARAK ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Olay sonrasında H.G. 155'i arayarak annesini öldürdüğünü söyledi. 155'in yönlendirdiği polis ekipleri, annesini öldüren H.G.'yi gözaltına aldı. H.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 72 yaşında hayatını kaybeden G.G.'nin cesedi ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

CEZA EHLİYETİ TAM

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanık H.G. ile avukatı hazır bulundu. Sanık H.G.'nin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumundan rapor geldiği ve raporda ceza ehliyetinin tam olduğunun belirtildiği öğrenildi.

"DÜNYADA İKİ ÜÇ KİŞİDEN BİRİSİYİM, BENİ TAHLİYE EDİN"

Tutuklu sanık 41 yaşındaki H.G. mahkemeye mektup verdi. Mahkemeye yazılı savunma veren sanık H.G.'nin "Dünyada iki üç kişiden birisiyim, durum vahim. Beni tahliye edin. Artık zaman kalmadı" diye yazdığı öğrenildi.

"BABAMI ÇOK SEVDİĞİM İÇİN BENİ KISKANIRDI"

Mahkeme başkanının 'Anneni neden öldürdün' sorusu üzerine sanık H.G., "Sayın hakimim başkası olsa anlatırdı ama ben anlatmak istemiyorum. Babamı çok sevdiğim için beni kıskanırdı, bazı yanlışlarını gördüm, öldürdüm" diyerek soğukkanlı bir savunma yaptı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık H.G.'ye 'üstsoydan yakın akrabayı kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.