Antalya'da kiralık tır şoförünün 25 büyükbaş hayvanla ortadan kaybolduğu iddiası

Antalya'da kiralık tır şoförünün 25 büyükbaş hayvanla ortadan kaybolduğu iddiası
Tokat’ın Turhal ilçesinde besicilik yapan 35 yaşındaki Murat Sevük, 25 büyükbaş hayvanını Antalya'ya getirmek için anlaştığı nakliye şirketinin şoförü tarafından 400 bin TL değerindeki hayvanlarının çalındığını ileri sürdü.

 Murat-İdris Sevük kardeşler hayvan pazarında kiraladıkları boş çadırda 3 gündür hayvanlarına kavuşmayı bekliyor. Nakliye firması yetkilisi H.Ç. ise tırın kendi şirketlerine ait olmadığını, bu iş için şoförüyle birlikte kiralama yaptıklarını söyledi. "Bekir" isimli sürücünün kendilerine plaka ve adresini yanlış verdiğini ileri süren H.Ç, "Adamın bulunmasını ben de istiyorum. Telefonla arıyorum. Bana cevap vermiyor. Bazen cevap verip küfür ediyor" dedi.

Turhal'dan yola çıktılar 

Turhal ilçesinde büyükbaş hayvan besiciliği yapan Murat-İdris Sevük kardeşler, bin bir güçlükle yetiştirdikleri 25 hayvanı, Kurban Bayramı öncesinde Antalya'da satışa çıkarmaya karar verdi. Kepez Belediyesi'nin Çamlıca Mahallesi'ndeki hayvan pazarından 20 bin liraya yer kiralayan Murat Sevük, kentteki bir nakliye şirketiyle hayvanlarının taşınması için anlaştı. Turhal'dan 25 büyükbaş hayvanını anlaştığı nakliye şirketince kiralanan bir tıra yükleyen Murat Sevük, ardından şirkete ait yine başka besicinin hayvanlarının bulunduğu iki tır ile arka arkaya yola çıktı. Hayvan pazarına öndeki tırla ulaşan Murat Sevük, arkadaki tırın bir türlü gelmemesi üzerine nakliye şirketine ulaştı. Firma yetkililerinden olumlu bir cevap alamayan Murat Sevük, Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulundu. İfadelerin başvurulan kardeşlerin ihbarıyla Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda kaybolan tırı bulmak için çalışma başlattığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.