Antalya’da Terör Operasyonunda 11 Gözaltı

Antalya’da Terör Operasyonunda 11 Gözaltı
Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Antalya'nın 5 ilçesinde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması KCK ve YPS'ye yönelik Muratpaşa, Kepez, Aksu, Manavgat ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi. 5 ilçede farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda terör örgütünün gençlik yapılanması üyesi oldukları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere TEM'e getirildi.

Aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu zanlıların, "araç taşlama ve kundaklama, polise mukavemet, kamu malına zarar verme, molotofkokteyli atma" gibi yasa dışı sokak eylemlerine karıştıkları öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.