Martin Linnes Ve Rodrigues'in Maç Sonu Değerlendirmesi

Martin Linnes Ve Rodrigues'in Maç Sonu Değerlendirmesi
Galatasaray'ın Akhisarspor'u 2-1 yendiği maçın ardından Garry Rodrigues ve Martin Linnes açıklamalarda bulundu.''3 PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ'' 3 puanı getiren golleri atan Rodrigues, ''Bugün alacağımız 3 puan bizim için çok önemliydi.
Galatasaray'ın Akhisarspor'u 2-1 yendiği maçın ardından Garry Rodrigues ve Martin Linnes açıklamalarda bulundu.

''3 PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ''

3 puanı getiren golleri atan Rodrigues, ''Bugün alacağımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Çıktık mücadele ettik. İkinci yarı bizim için daha zordu ama önemli olan mücadele etmekti. Bugün de takım olarak bunun örneğini çok iyi gösterdik ve kazanmayı bildik.'' sözlerini kullandı.

Norveçli sağ bek Martin Linnes ise, teknik direktör Fatih Terim'in 'konsantrasyon' sözünü hatırlattı.

''CİDDİ DARBE ALMIŞTIM''

Beşiktaş maçında aldığı darbenin ardından sahaya çıkan Linnes, ''Galibiyet için çok çok mutluyum. Ciddi bir darbe almıştım ama sağlık ekibi beni en iyi şekilde hazırladı, hocam da bana şans verdi. Önemli olan 3 puan almaktı.'' şeklinde konuştu.

''KONSANTRASYONA DEVAM''

Kalan iki maçtan en az 4 puan almaları gerektiğini belirten Norveçli oyuncu, ''Önümüzde iki tane maçımız kaldı. Bu iki maçtan minimum 4 puan çıkartmamız gerekiyor. Bazen isteseniz de iyi performans gösteremiyorsunuz ama önemli olan kazanmaktı. Çalışmaya, konsantrasyona devam...'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.