Antalyaspor'un Yıldızı Parasını Alamamaktan Şikayetçi!

Antalyaspor'un Yıldızı Parasını Alamamaktan Şikayetçi!
Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Faslı futbolcu Mustafa El Kebir, Hollanda basınına verdiği röportajda çarpıcı sözler kullandı.
Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Faslı futbolcu Mustafa El Kebir, Hollanda basınına verdiği röportajda çarpıcı sözler kullandı. Antalyaspor'un içinde bulunduğu ekonomik kriz hakkında konuşan 29 yaşındaki oyuncu, maaşlarının tamamını alamadıklarını belirtti.

Bu sezon sadece 1 gol ve 1 asist üretebilen El Kebir, ''Maaşlarımız ve bonuslarımızın tamamı ödenmiyor. Çok küçük miktarda para alabildik. Kulübün zor durumda olduğunu biliyoruz. Federasyon, galibiyet başına para veriyor. Eğer kazanırsak kulübün kasasına ancak o zaman para giriyor. Biz profesyonel oyuncularız. Kulübün finansı hakkında çok düşünmeden yolumuza devam etmemiz lazım'' diye konuştu.

''MİLYONER BİR BAŞKANIMIZ VARDI AMA...''

Antalyaspor'a Samir Nasri, Jeremy Menez, Sandro, Samuel Eto'o, William Vainqueur gibi yıldızları getiren eski başkan Ali Şafak Öztürk hakkında da konuşan El Kebir, ''Milyoner bir başkanımız vardı. Ali Şafak Öztürk... Bir anda kulüpten ayrıldı ve nedenini kimse bilmiyor. Onun ayrılmasının ardından maaş problemleri başladı. Çok maaş alan oyuncular vardı. Yeni başkan gelince ne değişti? Fazla maaş alan oyuncular, takımdan gönderildi. Ama yine maaş sorunu devam ediyor'' dedi.

''AJAX, BENİM MAAŞIMI ÖDEYEMEZ''

Hayalindeki takımın Ajax olduğunu da kaydeden Faslı futbolcu, ''Hollanda'ya dönersem sadece Ajax için dönerim. Ancak Ajax'ın benim maaşımı ödeyebileceğini sanmıyorum. Ama orada oynamak için maaşımda indirime bile gidebilirim. Belki Ajax'ı arıyıp bunu onlara söylemem gerekiyor'' sözlerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.