Üniversiteli Gençler Animasyon Film Festivaline Katıldı

Üniversiteli Gençler Animasyon Film Festivaline Katıldı
AYDIN (İHA) – ADÜ Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü öğrencileri, Eskişehir'de düzenlenen 3. Anadolu Animasyon...

AYDIN (İHA) – ADÜ Söke Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon Bölümü öğrencileri, Eskişehir'de düzenlenen 3. Anadolu Animasyon Film Festivaline katıldı.

Bursa-Eskişehir-Bilecik Kalkınma Ajansı ( BEBKA ) tarafından başta Eskişehir olmak üzere, Türkiye'nin 41 bölgesinde animasyon sektörünün ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını ve rekabet edebilirliğini arttırmak ve bölgedeki sektör potansiyeline dikkat çekmek amacı ile gerçekleştirilen 3. Anadolu Animasyon Film Festivalinde, ADÜ öğrencileri animasyon filmlerinin tasarımcı ve çizerleriyle tanışma fırsatı buldu.

En gelişmiş sanal gerçeklik (VR) yazılım firmalarından Crytek temsilcilerinin de katılımlarıyla gerçekleşen panellere, Kim Keukeleire, Mike Vinnard, Sebatian Cosor, Stefan Popescu, Josep Garth ve Candaş Şişman gibi tasarımcılar konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin panellerdeki sorularıyla animasyon sektörüne katkı sağlayabilecek potansiyele sahip oldukları gözlemlenirken, animasyon ve yazılım sektöründen katılımcılarla birebir yaptıkları görüşmeler sonucunda ortak projeler geliştirmek için buluşmalar planlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.