Arabasına erik çekirdeği atan çocuğu döven sanıktan pes dedirten savunma

Arabasına erik çekirdeği atan çocuğu döven sanıktan pes dedirten savunma
Tuzla’da aracına erik çekirdeğini taş sanarak 11 yaşındaki çocuğu feci şekilde dövdüğü iddiasıyla 15 yıl 6 aya kadar hapsi istenen Ufuk Özüdoğru, “Arabanın bende manevi değeri var, babamdan kalmıştır. Binmeye bile kıyamıyorum” diyerek kendini savundu. Duruşma sonrası açıklama yapan mağdur çocuğun babası, “İnşallah vicdanları rahatlatacak bir sonuç çıkar. Adalete güveniyoruz” dedi.

Tuzla'da 28 Nisan 2019 tarihinde aracına atılan erik çekirdeğini taş sanarak 11 yaşındaki M.Y.K.'yı feci şekilde döven Ufuk Özüdoğru'nun(27), “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “yaralama” suçlarından 15 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz sanık Ufuk Özüdoğru ve mağdur M.Y.K.'nın babası Yasin Koçak katılırken taraf avukatları da salonda hazır bulundu.
Duruşmada söz alan katılan Yasin Koçak, şikayetinin devam ettiğini söyledi. Bunun üzerine mağdur avukatı Selcan Tatlısuluoğlu, “Sanığın hüküm kesinleşinceye kadar tutuklanmasını talep ediyoruz. İndirim uygulanmamasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.